Alla inlägg under november 2013

Av Karin - 1 november 2013 14:43

Jädrans förkylning.

Och jädrans myrkrypningar i benen.. Jag har inte kopplat samman det med graviditeten förens jag googlade. Det har blivit sämre de senaste veckorna och jag ligger sömnlös ett par timmar för att det är så sjuuukt jobbigt när det kryper, susar och sticker i benen. Helst skulle jag vilja haka av benen och dänga dem i väggen.. Ringde till bm idag och hon bokade in mig på en läkartid bums. Tydligen kan det vara någon typ av brist (magnesium eller kalcium) och när det blir värre och leder till sömnlöshet behöver man få det uppkollat (hade jag vetat hade jag ringt tidigare).

Jag frågade också om det där med "huggen i fiffin" som jag skrivit om tidigare. Hon sa, precis som en av mina kloka läsare, att det troligtvis har med tillväxten av livmodern och ligamenten att göra. Sedan frågade hon om blödningar och jag har haft bruna flytningar vid några tillfällen de senaste 2-3v, som jag inte alls känt mig orolig över (då). I efterhand blev jag tyvärr mer orolig än lugn över den kopplingen som hon fick mig att göra, i och med sina frågor. Hon försökte säga några lugnande ord och nämnde bland annat KUB och att man där sett så att bebisen låg bra och att allt såg normalt ut och att det därför säkert inte är någon fara. Men det blev vi inte lugnare av, varken jag eller mannen. Bm på KUB var lite av ett skämt och henne ska vi faktiskt klaga på. Hon sa helknasiga saker, förklarade inget, gav oss 8 minuter istället för 30 och var helt nollställd. Plötsligt klämde hon bara ur sig "låg risk, låg risk" och så var allt klart. Vi fick höra att det inte är första gången som kritik riktats mot just den bm... Vi känner oss snuvade på det ultraljudet och vi fick inte höra något om Pyret eller vart hen ligger. Vi tvivlar starkt på att hon ens kollade så noga och litar inte på att hon överhuvudtaget brydde sig.

Hur som helst. Det hela fick oss att bestämma oss för att göra ett privat ul innan RUL (2 dec). Jag vet inte hur det funkar eller kostar men det ska vi ta reda på! Hoppas på nästa vecka eller veckan därpå..

Jag behöver få se vårt Pyre igen <3

V 15 (14+5)

Presentation


Jag är en 29-årig tjej som bor i en mellanstor stad. Jag har utmattningssyndrom och började blogga som ofrivilligt barnlös. I juli blev vi spontangravida, efter 2 års försök. Jag vill vara anonym.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26 27 28
29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards