Direktlänk till inlägg 3 december 2013

Pyret är en.......

Av Karin - 3 december 2013 11:19

Det var inte en avsiktlig cliffhanger jag la upp igår, jag visste inte själv vid tiden för inlägget. På kvällen öppnade vi däremot kuvertet som bm gett oss på RUL:et. Lappen visade att Pyret är en........ (se bild nedan) ;)

Jag blev så himla lycklig. Vår fina fina. Att det blev Du som vi alltid sagt. Du som t.om hade ett namn långt innan vår barnlöshet. Dig som vi pratat till och undrat varför du dröjer så länge. Dig som vi många gånger känt att vi hade förlorat. Du. Det känns väldigt speciellt att det var just Du.

Det kändes som att allt föll på plats, som att det var Du som vi hade hoppats skulle ha kommit till oss för 2 år sedan. Men Du var hela tiden tänkt att komma nu. Vår älskade, efterlängtade Du. Vår tjej.

 
 
M&M

M&M

3 december 2013 11:40

Stort grattis till en liten tjej! :)

http://eggklockan.wordpress.com

Karin

3 december 2013 13:47

:) Tack. Fantastisk känsla och mer verkligt nu!

 
E

E

3 december 2013 11:48

Stort grattis till ett lyckat RUL och till eran lilla tjej! Det är så fantastiskt. Vi fick ju veta kön på ett extra ultraljud för en dryg vecka sen, och jag vet att det var då det började kännas på riktigt för oss. Nu pratar vi om vår son och inte bara "den".

Kram

http://varbarnlangtan.blogg.se

Karin

3 december 2013 13:51

Jag håller helt med dig. Det känns verkligare nu när vi kan kalla bebisen för henne och hon. Det gör nog stor skillnad för vår del (som fattar lite långsamt;)
Kram

 
Bella

Bella

3 december 2013 13:49

Åh, gråter ... Så underbart! Så glad för er! Oavsett vad det stått på lappen så blir det så mycket verkligare och närmare, ju mer ni vet om ert barn! Grattis till lilla flickan! <3 kramar Bella

http://bellabellam.blogg.se

Karin

3 december 2013 13:53

Tack snälla Bella!
Det känns mycket verkligare nu när vi vet och kan kalla bebisen för henne och hon..
Tittar ofta på din blogg och ser att du inte uppdaterar lika ofta längre (no pressure). Hoppas bara att du mår okej.
Kramar

 
M

M

3 december 2013 17:43

Åhhh vad glad jag blir att allt såg bra ut:) Stort grattis till er lilla flicka❤
Själv väntar jag med spänning till tillväxtultraljudet om 2 veckor, hoppas vår bebis inte är lika blyg då som förra gången:) Kram

http://www.varvagtilldig.blogg.se

Karin

3 december 2013 18:43

Åh vad spännande! När görs TUL? Vår bm sa att det inte är fler ul planerade efter RUL, bara om något händer. Känns som lååång tid till förlossningen. Vi har gjort 4 ul tills nu, i v 6, 13, 17 (privat) och nu i v 19 och jag det känns som evigheter emellan. Kanske blir annorlunda när jag känner henne mer.
Lycka till och hoppas att hen visar sig ;) Hardu någon känsla (min var ju helt fel)?
Kram

 
Bella

Bella

3 december 2013 17:51

Tack snälla! Nä, det är kanske lite stiltje. Känner att det är mest sammsamma just nu. Litet mellanläge där det inte händer så mycket. Men blir nog en uppdatering ikväll! ;) kram!!

http://bellabellam.blogg.se

 
Ingen bild

Sofia

3 december 2013 20:34

Grattis igen till er dotter som snart kommer till världen ❤
Nu blev jag nästan sugen på att ta reda på vart vårt lilla kärleksmums har för kön :) men jag får nog allt hålla mig ;)

 
Ingen bild

JZ79

3 december 2013 22:14

Grattis till en liten tjej i magen! Mysigt att ni tittade på lappen senare på kvällen :)
Kram

 
C

C

4 december 2013 07:42

Grattis till en liten flicka :) kram

http://spyor.blogg.se

 
Langtarefterbarn

Langtarefterbarn

4 december 2013 09:07

Åh va roligt!
Skönt att allt gått bra och stort grattis till lilla bönan!
Kraaam

http://langtarefterbarn.wordpress.com

 
M

M

5 december 2013 16:25

Tillväxtultraljudet görs i v 32 för alla som gjort ivf iaf i Stockholm.
Gjorde med en himla massa ultraljud fram till RUL men sen när man börjar känna sparkar och rörelser varje dag har jag inte känt att jag behövt något ultraljud.
Men nu längtar jag sjukt mycket när man har ett datum att se fram imot:)
Alla tror att det är en kille och det har jag också varit inne på men nån del av mig säger tjej. Men nä jag har ingen direkt känsla:)

http://www.varvagtilldig.blogg.se

Karin

7 december 2013 15:34

Aha! Det skiljer sig säkert mellan olika landsting då som mycket annat. Åh vad spännande att få sig en titt till, då måste det vara rätt trångt där inne för stora bebisen :) Kram

 
Jakteneftertotallycka

Jakteneftertotallycka

5 december 2013 19:16

Alltså, tårarna sprutar <3 vilken vacker liten bebis på bilden. Ni måste vara så stolta. Jag behöver väl inte ens nämna hur sotis jag är va? ;)

Varma tack för ditt stöd. Ja, jag vet ju att du var på botten när du blev gravid. Det var jag också den första gången, åtminstone psykiskt sett, fast fysiskt var jag något mer tränad än vanligt. Hur som helst verkar ju inget rätt eller fel finnas. Man blir så drillad av alla råd att man ska må bra på alla sätt och vis för att kunna bli gravid- och det är så irriterande. Det är ju aldrig hela lösningen heller.
Jag hoppas också innerligt att det är vår tur nu. Tycker att det är mer än dags nu.
Hoppas att du kan få känna dig stark och pigg snart! Det gör jag verkligen. Det (och mycket mer) förtjänar du verkligen. Stora varma kramar
Stora

http://jakteneftertotallycka.blogspot.se

Karin

7 december 2013 15:30

Du skriver så himla fint och varmt till mig och det gör mig så innerligt glad. Jag vet ju att jag är i en situation som du så innerligt önskar, så tack!

Vad lättad jag blev över att du hade förstått min kommentar. Jag var så himla trött när jag skrev och fick inte ihop allt jag ville få fram i huvudet. Fick lite dåligt samvete efteråt över att det mest blev en kommentar "om såhär blev jag gravid" och jag vet ju hur känsligt det kan vara. Men du förstod hur jag menade ändå - det var skönt!

Jag kan bli lite förundrad över hur det inte tog sig i början, då när jag "gjorde allt rätt" och mådde bra och att det sedan funkade när jag var i sämsta skick någonsin, både psykiskt och fysiskt. Det jag ville förmedla var just det som du själv skriver; man har ingen aning, ingen kontroll och det kan hända "hur som helst".

Man gör inga fel i sin önskan att få bli gravid! Allt man gör görs av kärlek och längtan och det är aldrig fel.

Jag hejar på dig så att jag nästan går mitt uti.

Kram

 
Jakteneftertotallycka

Jakteneftertotallycka

9 december 2013 21:58

Tack snälla fina du <3 du är så gullig som hoppas för mig :) det är jag väldigt tacksam för!

Stora kramar

http://jakteneftertotallycka.blogspot.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karin - 3 augusti 2015 20:35


Hej hörni Jag ser att ni är en hel hög som fortfarande är här inne och kikar. Tack för det. Hur har ni det i sommar? Jag har min bästa någonsin. Jag har kämpat på med mina hjärnspöken och jag har gjort ett riktigt bra jobb. Jag är så mycke...

Av Karin - 21 juli 2015 21:21

Jag går sönder av sorg över beskedet att den kvinnan vars blogg jag följt i ett par år somnat in. Som jag förstår det bara några dagar innan hennes sons födelsedag. Denna 2-åring som ska fortsätta fråga efter mamma tills att han en dag slutar att frå...

Av Karin - 16 juli 2015 09:04


Hörrni. Jag jobbar och jobbar med mina tankar och beteenden. Inser att jag har varit jäkligt hård och elak mot mig själv. Som min allra värsta fiende har jag mobbat mig själv i tysthet. Känt mig otillräcklig på alla plan och försökt finna vägar framå...

Av Karin - 10 juli 2015 18:56

Jag hade planerat att skriva massa dravel om mig. Om mitt möte med psykologen idag. Hur upp- och ner allt känns och hur satans svårt saker kan bli. Jag hade tänkt att berätta för er, en gång för alla, en första- och en sista gång om de som format mig...

Av Karin - 8 juli 2015 18:37

Min sjukskrivning leder mot sitt slut. Tur i oturen att jag har varit sjukskriven, vi har nämligen varit sjuka allesammans. Lillan har haft 40 graders feber och antagligen satt något typ av snorrekord.. Och vi blev sjuka samtidigt. Alltså. Sjuk bebis...

Presentation


Jag är en 29-årig tjej som bor i en mellanstor stad. Jag har utmattningssyndrom och började blogga som ofrivilligt barnlös. I juli blev vi spontangravida, efter 2 års försök. Jag vill vara anonym.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards