Direktlänk till inlägg 9 oktober 2013

Mammabyxor

Av Karin - 9 oktober 2013 10:51

Jag trodde att jag överdrev mitt behov av mammakläder men igår när jag drog på mig mina nybeställda mammatreggings från H&M dog jag klädesdöden. Jävlar vad skönt det var. Sambon kom in i rummet och tittade storögt och sa "jävlar vilken kula du har" och vi kunde konstatera att jag fyllde ut tyget i H&Ms mammabyxor (what?). Jag kan inte förstå hur den kan bara så stor i vecka 12. Den ser ut som bilder på magar i vecka 20. Flera av er har sagt att den går ner i storlek här runt v 12, det ska bli intressant att se - det känns inte så nämligen. Är det verkligen bara ett Pyre som gör magen sådär stor? Kommer jag att bli en flodhäst?

Jag har haft lite mer värk också. Ner mot underlivet. Det hugger, korta snabba hugg med kniv. Mycket olustigt men "heeelt normalt".

Idag ska vi på inskrivningssamtal och även lämna prover inför KUB nästa fredag (!) Jag anar att jag har lågt blodtryck eller dåligt järnvärde. Jag är yr när jag reser mig och får dunkande huvudvärk i tinningarna när jag anstränger mig det minsta. Jag är vegetarian och man brukar inte klara att ge kroppen så pass mycket järn som behövs (är svårt även för köttätare).

De senaste nätterna har jag varit uppe och kissat 5 gånger. Det är verkligen inte roligt. I mina svaga nattliga stunder funderar jag på vuxenblöja... ;) Jag undrar om Pyret trycker på mot blåsan? Bm sa att det är olika beroende på vart ägget fastnat och åt vilket håll fostret sedan ligger, längst med kroppen eller på tvären.

Om jag petar på Pyret (på utsidan av min kropp alltså) så känner hen det och rör sig. Hihi. Jag vågar dock inte peta på min mage alls och inte vet jag vart Pyret ligger heller. Det är en mysig tanke!

V 12 (11+1)

 
 
Anne

Anne

9 oktober 2013 12:24

Jag använder också gravidstrumpbyxor och andra leggings för gravida. Det är skönast
Vi ska ju också till BM idag. Ska bli intressant att läsa hur du tyckte det va! Vi har fått en tid för UL imorgon på grund av mina små blödningar.

http://www.anneutane.blogspot.com

Karin

10 oktober 2013 19:31

Kram!

 
A

A

9 oktober 2013 19:40

Jag köpte gravidleggings i vecka 11. Fast jag hade nog mest gaser i magen då. Ändå fick jag kommentarer. Min "riktiga" mage dök sedan upp i vecka 16. Och mammajeans köpte jag i vecka 18 om jag inte missminner mig. Varför inte? Om det är det som passar och känns bekvämt. Jag ville inte ha något tryck alls på magen då det gjorde illamåendet 1000 gånger värre. Så kör hårt. :) Kram!

http://ilngtansvrld.blogg.se

Karin

10 oktober 2013 19:38

Det är kanske mest tarmarna som sväller på mig. Magen är ju störst efter matintag och särskilt på kvällen. Men jag tycker att det är skönt och mysigt så jag kör på :)

Kram

 
E

E

10 oktober 2013 09:05

Mammabyxor är en fantastiskt uppfinning! De är så fruktansvärt sköna. Jag köpte mina första par förra veckan, men hade gärna haft de redan i vecka 10 pga svullen mage och illamående som blev värre av tajta kläder. Så kör hårt med mammakläder! Och treggingsen från H&M, de har jag med. Herregud så sköna! Tre jag ska bo i dem resten av graviditeten!! ;)

Kram

http://varbarnlangtan.blogg.se

Karin

10 oktober 2013 19:41

Verkligen fantastiskt! Treggingsen från H&M är som sagt heaven. De finns i både svart och Denimblå, hoppas att de kommer in ännu fler ;)
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Karin - 3 augusti 2015 20:35


Hej hörni Jag ser att ni är en hel hög som fortfarande är här inne och kikar. Tack för det. Hur har ni det i sommar? Jag har min bästa någonsin. Jag har kämpat på med mina hjärnspöken och jag har gjort ett riktigt bra jobb. Jag är så mycke...

Av Karin - 21 juli 2015 21:21

Jag går sönder av sorg över beskedet att den kvinnan vars blogg jag följt i ett par år somnat in. Som jag förstår det bara några dagar innan hennes sons födelsedag. Denna 2-åring som ska fortsätta fråga efter mamma tills att han en dag slutar att frå...

Av Karin - 16 juli 2015 09:04


Hörrni. Jag jobbar och jobbar med mina tankar och beteenden. Inser att jag har varit jäkligt hård och elak mot mig själv. Som min allra värsta fiende har jag mobbat mig själv i tysthet. Känt mig otillräcklig på alla plan och försökt finna vägar framå...

Av Karin - 10 juli 2015 18:56

Jag hade planerat att skriva massa dravel om mig. Om mitt möte med psykologen idag. Hur upp- och ner allt känns och hur satans svårt saker kan bli. Jag hade tänkt att berätta för er, en gång för alla, en första- och en sista gång om de som format mig...

Av Karin - 8 juli 2015 18:37

Min sjukskrivning leder mot sitt slut. Tur i oturen att jag har varit sjukskriven, vi har nämligen varit sjuka allesammans. Lillan har haft 40 graders feber och antagligen satt något typ av snorrekord.. Och vi blev sjuka samtidigt. Alltså. Sjuk bebis...

Presentation


Jag är en 29-årig tjej som bor i en mellanstor stad. Jag har utmattningssyndrom och började blogga som ofrivilligt barnlös. I juli blev vi spontangravida, efter 2 års försök. Jag vill vara anonym.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards